Zakelijk Taxi Service

Tel: 073 444 44 44


Bent u opzoek naar Zakelijk Taxi in Den Bosch? Wij verzorgen Zakelijk Taxivervoer van en naar ‘s-Hertogenbosch en omstreken! Wij zijn uw ideale partner voor al uw zakelijke taxiritten. Wij zijn al jaren een vertrouwd adres in ‘s-Hertogenbosch en omgeving. Onze diensten zijn erop gericht u de beste service en kwaliteit te bieden. U heeft de mogelijkheid om op rekening en per Pin of Creditcard te reizen.

Zakelijk Taxi Vervoer is vertrouwd met taxiritten naar bijvoorbeeld vliegvelden, congrescentra en internationale treinstations. Betrouwbaar discreet en veilig verzorgen wij uw zakelijk taxivervoer. Wij ontvangen bijvoorbeeld uw gast en of medewerkers uit naam van uw taxibedrijf op de luchthaven Schiphol of een andere vliegveld en begeleiden hen naar de afgesproken bestemming. Onze chauffeurs spreken meerdere talen en zijn zeer service gericht, uiteraard kunt u nette auto`s verwachten. Zakelijk Taxi Den Bosch verzorgt het zakelijk vervoer voor een groot aantal bedrijven binnen de regio Den Bosch / ‘s-Hertogenbosch.

Woon / Werk

Met onze Zakelijk Taxi Service kunt u als bedrijf of instelling afspraken maken voor het verrichten van structurele of incidenteel vervoer ten behoeve van bijvoorbeeld het vervoer van zakenrelaties of werknemers. Ook bestaat er bij ons de mogelijkheid om medewerkers welke tijdelijk niet zelfstandig mobiel genoeg zijn om te reizen naar de werkplek of kantoor. Met onze scherpe Zakelijk taxi tarieven wordt het erg interessant om door ons het dagelijks taxivervoer van en naar uw werkplek te laten verzorgen. Op deze manier hoef uw bedrijf geen capaciteit te missen, bijv. gedurende de tijd dat een  werknemer verminderd mobiel is.

U hoeft niet perse iets te mankeren om gebruik te maken van woon werk taxivervoer. u staat er misschien niet bij stil maar een taxi kan in veel gevallen sneller, efficiënter, comfortabeler en voordeliger zijn dan zelf te rijden. Ook voor uw werkgever!

Heeft u interesse in een zakelijk taxivervoer van Taxi Service Den Bosch? Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te kijken. Wij staan ten alle tijden voor u klaar om uw vragen en vervoerswensen uit te voeren.

Enkele Voordelen!

  • Moderne schone taxi`s
  • Vriendelijk en ervaren chauffeurs
  • Vaste Tarieven mogelijk!
  • Afspraak is Afspraak!
  • Pin & Creditcard betaling mogelijk
  • Taxi op Rekening!
Call Now Button
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo
Kan ik u helpen?